Penisvergroting zoals penisverlenging of penisverdikking – penisverlenging.nl

Penisverlenging

Wil je een penisverlenging overwegen?
Veel jongens en mannen zijn vaak onzeker over de lengte of dikte over hun penis.
Het is helemaal niet erg om daar wel eens onzeker over te zijn , want geen enkelen penis kan namelijk het zelfde zijn.
Ik probeer in dit blog een uitleg te geven wat je allemaal kan doen om er voor te zorgen dat je penis weer groter of dikker wordt.

Penis verdikken doormiddel van injectie’s

Voor een dikkere penis met een grotere omtrek wordt er over het algemeen gebruik gemaakt van injecties met eigen lichaamsvet. Uit billen en dijen wordt vet weggehaald, dat vervolgens weer in het geslachtsdeel wordt ingespoten. Deze ingreep is niet permanent, want eigen lichaamsvet wordt ook weer opgenomen door het lichaam na verloop van tijd. Net als bij liposculptuur is de grootste uitdaging van deze ingreep een natuurlijk eindresultaat. Deze ingreep wordt eveneens uitgevoerd door gekwalificeerde plastisch chirurgen in particuliere klinieken voor esthetische chirurgie.
Laat hier je penis verdikken

Het implanteren van een penisprothese

Het is mogelijk om een penisprothese in de penis te laten aanbrengen. Dit is bedoeld voor mannen , die erectieproblemen hebben maar is geen middel tot penisverlenging of vergroting. De erectie wordt door de mannen zelf aangestuurd en het implantaat heeft geen nadelige gevolgen voor het klaarkomen of de zaadlozing. Na het plaatsen van een implantaat is er geen “natuurlijke erectie” meer mogelijk. Voor het verkrijgen van een erectie zijn injecties met Androskat en Viagra overigens in eerste instantie meer voor de hand liggende alternatieven.
Klik hier voor meer info

Penisvergroting via een vacuümpomp, erectiepomp of gerelateerde apparatuur

Een vacuümpomp wordt gebruikt om een meer langdurige en stijve erectie te verkrijgen. Doordat de lucht in het apparaat rondom de penis vacuüm wordt gezogen, neemt de bloedtoevoer naar de penis toe. Het gebruik van een verkeerde of onveilige pomp is niet zonder risico, omdat de bloedcirculatie kan afnemen. Littekens, vervormingen en bloedingen behoren helaas tot de mogelijkheden. Oriënteer je dus heel goed en zoek naar ervaringen van gebruikers voor je overgaat tot de aanschaf van zo’n apparaat.
Koop hier de beste Vacuumpomp

Penis tijdelijk dikker en groter laten worden door Erectiepillen

Je kan tijdelijk ”4uur” een dikkere en iets langeren penis krijgen door het nemen van erectiemiddelen.
Je kan het best daarvoor Kamagra 100mg voor gebruiken wat zorgt voor een tijdelijkste opzwelling van de penis voor een duur van 4 uur.
Kamagra 100mg is hier te koop.

 

Lees ook onze anderen blog’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *